hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ofise macbook harici gitmez gitse de yakışmaz bence bütçenizi aşmayacaksa macbook alın hocam
bende öyle düşünüyorum hocam, teşekkürler yorum için.

bybrown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ofis kullanımı için ikisi de çok fazla ama parası mühim değil diyorsanız Mac alın. Yalnız şunu göz önünde bulundurun, Mac'teki ekran kartı profesyonel kullanım için, Nvidia Quadro serisi gibi. Bu kartlar oyun oynama amacı ile geliştirilmez. Mevcut gereksinimlerini bilmiyorum ama ara ara Metin 2 olsa oyun oynayamayabilirsiniz.
Hocam sermayemden alacağım için ben iki sene sonra bilgisayar almak istemiyorum tekrar o yüzden yüksek özellikler arıyorum sürekli gider çıkarmasın bana diye tek sefer sermayemi koyup artık tek düşüncemin kira vergi aidat v.b olmasını istiyorum
Metin2 yi oynatır hocam tahminimce, zaten girdiğim ayda yılda bir olmasa da olur aslında

miracuzunlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi açımdan düşündüm ve omen kararını aldım çünkü 1tb depolama alanı olmasi şart kendi açimdan tek o yönü değil bana kullanimi değişik geliyor ondan windows şart,macda olmaması kötü bence mac'dan daha fazla iş göreceği kesin.
1 tb depolama alanı mantıklı, fakat ben sigorta işi yapmakta olduğumdan dolayı şuan iş ile alakalı kullandığım depolama 1 gb sadece poliçe pdfleri excel hesap kayıtları vardır,
mac dan fazla iş göreceği konusun da tam emin değilim :/