Güzergahtan güzergaha değişiyor hız limitini sınavda aşma bende kursta 10 dakikada bitiriyordum düz yolda kadında bas diyodu 110 120 sınavd 70i geçme bence
40 dakikasına bakma sınav saati aksıyor her giden tam dakikasında gelmiyor güzergaha

kimide erken oluyor geç kalıyo sınava geç alıyorlar
El frenini indirmeyi ve çekmeyi sakın unutma ilk arabaya bindiğimde el frenini indirmeden gitmeye çalıştım niye gitmiyo falan dedim Güldüler allahtan kurstaki hocamda arabadaydı el frenini işaret etti indirip devam ettim
Rahat davran sanki 10 yıllık şoför gibi ol. Direksiyonu tek elle kullanma. Emniyet kemeri, aynalar, koltuk ayarını, sinyal vermeyi unutma. Sakin ve relax ol. Bol şanslar
Ben sınava girdiğimde beni paniklemeye çalıştılar, yol ortasında dur bakalım şurda dedi, sen ne dion hocam dedim burda durulurmu dedim, sağı kontrol edip sinyal verdim ve yanaştım sağa, Devam etmeye gerek yok dedi hayırlı olsun dedi
Dikkatli ol ve heyecana kapılma, emniyet kemerini takmayı unutma, el frenini indirme ve bitiminde çekmeyi unutma, şerit değiştirirsen hız azaltıp sinyal vermeyi unutma ve aynalar ile kontrolünü sağlayıp öyle geçiş yap.
Hadi bakalım al şu ehliyeti gel de son ses ortamlara akalım
Başarılar dilerim...
Konuşturduklarında arkanıza dönmeyin, aynadan 1 sn bakıp çekin ve öyle konuşun. Ve mümkünse arabayı kullanın, stop etmeden.
(not, yalandan aynaları kurcalayın ve inerken kapıyı doğru elle yolu kontrol edip açın)
Tavsiyem heyecan yapma. Kemer önemli unutma. Ayna ayarlarını yap. Işıklara ve sinyallere dikkat.
Sınav başarılı, teşekkürler 😊