Elbette Playstation kafe hocam. Bilgisayarlara eskisi gibi rağbet yok. Küçüldü, cebimize girdi. İnsanlar ihtiyaçlarını telefonlardan giderebiliyor. Elde yalnızca oyun oynamaya gelen tayfa kalıyor. Benim gözlemlediğim kadarıyla da -en azından İstanbul'da- internet kafeler yavaş yavaş boşalıyor. Çok üst ekipmanların yer aldığı kafeler canlı.
Playstation özellikle futbol oyunları için sürekliliği olan bir konsol. Daha fazla rağbet oluyor. Yatırımınızı konsol için yapın. Ayrıca hitap edeceğiniz yaş kitlesi de çocuklar olmayacak yalnızca. PES, FİFA tutkunu pek çok yetişkin var. Üniversite öğrencilerini de genelde tercihi oluyor.
Ağırlıkta Playstation olan bir oyun salonu açın derim. İçeriye yine de maddi durumunu yeterse 4-5 tane bilgisayar koyun. Bir tane bilardo masası bir tane langırt bir tane de boks makinesi koyun.
Memleketimde bu eksik var. Aşırı canlı bir yerde dükkan buldum. Gidip yapasım var ama aşırı maliyet oyun salonu açmak. Para basacağına adım gibi eminim ama dediğim gibi güzel para yatırmak gerekiyor.