ariferhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba, bilgisayara yaklaşık 3 - 4 saat kadar önce şekerli kahve döktüm ve dökülür dökülmez kapattım ters çevirdim ve bataryayı çıkararak vidaları sökmeye başladım ve içini açtım klavye kısmı ile kasa kısmını ayırdım ve tamamen kuruyana kadar elektrikli süpürgeyle dıştan çektirdim içten yavaş yavaş kurutma makinesi tuttum.

sonuç olarak şu an bilgisayardan yazıyorum çalışıyor şükrediyorum gerçekten bardağın yarısı döküldü ama şükür ki canavar gibi halen çalışıyor. oksitlenme yapabilmesinden dolayı korkuyorum. bu durumda neler yapmam gerek? pazartesi günü bilgisayarcıya götüreceğim ama o vakte kadar benim elimden gelen bir şey varsa yapmak istiyorum.
Hocam zamanla klavye bozulur gibi geliyor inşallah bozulmaz tabi ki ama benim eski bilgisayarımda öyle olmuştu :/
Bilgisayarcının yapacağı pek bir şey yoktur bence. Yapılabilecek her şeyi siz yapmışsınız gibi.
O değil de benim de windows güncellemesinden sonra oldu sanırım tab ve fn tuşum teklemeye başladı. Garantinin dolmasına da 1 ay kaldı. Hemen götürmem lazım inşallah düzeltebilirler.