LorPeyniri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hemşerim Bozüyükteyim ben de.
Aranmalara bakıyım dedim şimdi de
Bilecik haber 70bin
Bozüyük haber 18bin
Üzdü
Benim kişisel önerilerim şunlar
Sosyal medya hesaplarınız var mı bilmiyorum ama mutlaka açmalısınız.Bozüyükte bazı paylaşım/sohbet facebook sayfaları +15-20k.Bilecikte de aynı durum geçerli olduğunu düşünüyorum daha fazla olan hesaplar vardır mutlaka.Facebookta haberin bi kısmını paylaşıp siteye link verebilirsiniz.Facebooktan gelecek fazla kişi olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca bu paylaşım/sohbet sayfalarında bazı sorular soruluyor.Mesela en son aklımda kalan halı yıkama firması önerisi gibi bişeydi.Bu tarz soruları cevaplayıp blog gibi oluşturabilirsiniz yani sorunun altına;bilecikteki tüm halı yıkama firmalarına sitemizden ulaşabilirsiniz.diye siteye yönlendirebilirsiniz.
Ve google aramalarını günlük takip ederek bunlarla ilgili yazı/makale/haber tarzı şeyler paylaşabilirsininiz.Günlük/haftalık en çok ne aranmış takip edebilirsiniz,yine bildiğiniz/haberini paylaştığınız şeyler oluyor ama yine fikir verebilir.Mesela şimdi googlea bilecik yazdığımda şunlar çıkıyor;bilecik obs,bilecik ders seçme,bilecik haber
Bozüyükte;bozüyük tren kazası,bozüyük fen lisesi,bozüyük hava durumu(bunun aranma sebebi havanın kapalı olması ben bile 2-3 sefer baktım acaba yağar mı yağmurlukla mı çıksam diye.Ama hep googleın hava durumu çıktığı burdan trafik biraz zor olabilir.)
Neyse sevindim hemşerimi gördüğüme.Umarım önerilerim işinize yarayabilir.Takipteyim
Öncelikle değerli yorumunuz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum.
Şu an için facebook sayfası üzerinden ve yaklaşık 5000 kişilik profil üzerinden haberleri paylaşıyorum yeni açmama rağmen günde 100-150 kişi giriyor backlink çalışmaları yaptırmaya başladım önceliğim bilecik ve bilecik haber kelimelerinde üst sıralarda çıkmaya çalışıyorum site adı niche sadece bilecik olduğu için üst sıralarda olma şansım yüksek diye düşünüyorum.
Birde telif hakkı problemi olduğundan diğer haber siteleri gibi fotoğraf falan koyamadığım için yalnızca valilik belediye gibi resmi sitelerin haberlerini yapabiliyorum halbuki kaza vs. Haberleri daha çok insan merak ediyor o konuya çozüm bulmalıyım.
Bilecikteki gruplara şu an için çok bakamıyorum zaman bulamıyorum resmen ama dediğiniz mantıklı oralardada reklam yapmalıyım..
Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür ediyorum.