Bende bayağı sıkıntılı durumlar yaşadım. Kendileri sözde benim kullandığım paketi kullanan insanlardan aldıkları geri bildirimlere dayanarak, tarafımdan herhangi bir olay alınmadan ek 2 GB internet tanımlamışlar hattıma. Ve bu onaysız yapılan ek paket tanımlama işlemi içinde 15-20 tl ücreti faturaya yansıtmışlar.
Tabi ben bu durumu görünce müşteri hizmetlerini aradım ve faturaya itiraz ettim.
Bana ; Kullanıcılar yetersiz bulduğu için ek paket tanımladık. Bilgilendirme SMS'i gönderdik. Şöyle oldu böyle oldu diye sayıyor. Kabul etmiyorum, ben sözleşme yaparken bana " habersiz ek paket tanımlanır, paketiniz değişir, ek ücret uygulanır, fiyat artar " gibi bir madde okumadınız. Bana " 12 ay boyunca x tutarı üzerinden faturalandırılacaksınız, herhangi bir ek ücret, fiyat değişikliği olmayacak " diye bildirdiniz diyorum cevap vermiyorlar. Yapılan sözleşmenin aslını istediğimde ise yetkililere bildiriyorum 12-14 gün içerisinde kargoya verilip tarafınıza ulaştırılır, yetkililer sizinle iletişime geçer dendi. 3 Ay geçti ortada ne sözleşme var ne de bir yetkili iletişime geçti.