together adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GoPro modelleri önemli, sonuçta her modelin performans ve görüntü kalitesi farklı. Ama genel olarak tatmin edebilecek görüntüler çekebileceğinize inanıyorum. Video düzenleme kısmına gelirsek, Adobe Premiere Pro programını öneririm. Başlamadan youtube'dan derslerini izlerseniz kolayca alışırsınız, kesinlikle zor değil. Kulaklık mikrofonu ile kayıt alabilirsiniz, rüzgara dikkat edin tabi, ayrıca ağzınıza da çok yaklaştırmayın ASMR'a döner video muazAllah ) Ama her halükarda bir yaka mikrofonu öneriyorum. (Kim ne tavsiye verirse versin, deneme çekimleri yapın önce, deneme düzenlemeleri yapın. Sizin için pratik olur, ekipmanlar ile nereye kadar gittiğinizi görürsünüz.) 360'da farklı bir konsept, benim tavsiyem basit başlayın kafa ağrıtmasın. Bol şans ve iyi çalışmalar.
İlgin için teşekkürler hocam,
şöyle söyleyim GoPro'nun hangi modeli lazımsa o var, GoPro'dan yana hiç sıkıntımız yok yeter ki tatmin edici görüntü sağlasın. GoPro'nun hangi modelini tercih etmeliyim?
yaka mikrofonu alacak olursak 3 farklı mikrofon almam gerekiyor değil mi? herkese bir tane. O zamanda o sesin görüntüye montajlanması zor olmaz mı? böyle sorular var kafamda. Videoları çekeceğimiz ortamda mutlaka rüzgar olacak çünkü doğa da açık alanda çekilecek çoğu video.