CS GO Oynayarak Para Kazanmak Mümkün mü?
Kısa Cevap: Mümkün. Bunu, youtube'daki bir ağa katılarak veya seğirerek akış yaparak ya da bir takım oluşturarak ve turnuvalar kazanarak yapabilirsiniz.
Bu arada hazır bu konuyu bulmuş ve yazmışken eğer cs go oynayanlar varsa arada maç atabiliriz.
Uzun cevap : Birçok insan (ben dahil) gerçekten bir oyuncu olmak istiyor ve aynı zamanda oynayarak da para kazanıyor. Tıpkı diğer oyuncuların yaptığı gibi. Yani, bunu yapmak için, ilk önce göz önünde bulundurmanız gereken bazı noktalar:
Oyunda iyi olmanız gerekiyor.
Gerçekten komik olmalısın. (Tabiki video yayınları için) İlgi çekici olmalısın!
İşte deneyebileceğiniz bazı şeyler:
Oyunlarınızı dikkatlice izleyin.
Ben aslında para kazanmak için değil de bu konuyu sadece hobi olarak ilerlettim ancak küçükte olsa bazı şeyler kazandım.
CS GO Oynayarak Para Kazanmak için detaylı bir araştırma yapmalısınız.
Oyunda iyiyseniz neden diğer insanlara da bunu gösterin. Ancak aşağıdaki bazı noktaları kaçırmayın.
a) Size hizmette akış sağlamanın yanı sıra oyunda size iyi fps verebilecek iyi bir PC'niz olmalı.
b) İnternet bağlantınız iyi olmalı. İnan bana insanlar gecikmeyi sevmez.
c) Sohbet ile etkileşime girmelisin. Onlara oyunda nasıl iyi olacaklarını, onlara püf noktalarını vb. Anlatın. İlk başta sohbetinizde yalnızca birkaç kişi olabilir, ancak umudunuzu kaybetmeyin.
d) Seni izleyen insanlara karşı nazik ol. Daha fazla etkileşim için hediye verin.
Ayrıca bazı yayıncıları izleyebilir ve nasıl yaptıklarını öğrenebilirsiniz!
Oyunlarınızı YouTube'a yükleyin.
Yine, yukarıdaki 1. maddenin a) ve b) alt noktaları da bunun için gereklidir, böylece aynı anda hem kayıt hem de oynatabilirsiniz.
c) Sıkıcı kısımları atlayın ve videoda yalnızca ilginç kısımları gösterin.
d) Yine, bunun için diğer youtuberin videosunu gözlemleyebilirsiniz.
Komik anlarınızı YouTube'a yükleyin.
İnan bana, insanlar takımın arasında geçirdiğin komik anları izlemeyi sever. Herkes gülmeyi sever. Yine sıkıcı kısımları kesin ve sadece takımınız arasındaki maçın eğlenceli kısımlarını gösterin.
Ayrıca, eğer oyunda iyiyseniz, neden oyunda da iyi olan diğer 4 kişiyi bulamıyorsunuz? Yerel turnuvalarda onlarla oynayın ve para kazanın!
Durumda, bilmiyorsunuz
TWITCH'de izleyicileriniz kanalınıza abone olabilir ve hatta size bağış yapabilir; YOUTUBE'de izleyicileriniz süper sohbeti kullanabilir, youtube oyunlarında size sponsorluk verebilir, size bağış yapabilir, vb.
Bu şekilde, sevdiğin şeyi yaparak biraz para kazanabilirsin!