Arkadaşlar merhaba,

Bir adet link kısaltma scripti bulunmaktadır. Bu scripte ziyaretçi linke tıkladığında açılan yönlendirme sayfası aşağıda ki gibidir.

Burada bulunan yönlendirme butonu gördüğünüz üzere belirli bir saniye sonra aktif oluyor. Ben bu butonda yazan ''seconds'' kelimesini saniye ''Continue'' kelimesini ise ''Hemen git'' olarak değiştirmek istiyorum. Script panelinde dil çeviri bölümü var ancak sitenin tüm dilini sorunsuz değiştirebilirken bu iki kelimeyi değiştirsemde değişme olmuyor. Bu scripti kullanan başka bir arkadaş ile iletişime geçip kelimeleri nasıl değiştirdiğini sorduğumda java dosyaları üzerinde oynama yaptığını ve hangi dosyada oynama yaptığını hatırlamadığını dile getirdi. Aynı scripti kullanan arkadaşın yönlendirme sayfasından görünüm;

Kısacası sitemde ki yönlendirme sayfasında bulunan seconds kelimesini saniye, Continue kelimesini ise Devam et ya da Hemen Git kelimeleriyle değiştirmek istiyorum. Script dosyalarında 2 gündür arıyorum ama maalesef bulamadım. Bu konularda bilgisi olan varsa ücretsiz olarak yardımcı olabilir mi?

Teşekkür ederim.