Tamamladığınızı söylediğiniz yazılımın ilk demosundaki Resim Ekle - Video Ekle ve Anket Ekle özelliklerini ben yeni sürümde göremedim? Bununla beraber kullanıcı profil sayfalarında yine Mesaj Gönder kısmınıda göremiyorum.
Mobilede sol üstteki navbarda çalışmamakta, birçok arkadaşlar birçok öneri ve istekte bulundular fakat yine ben bunların bir çoğunu göremedim. Yoğunlukla tasarımsal anlamda çalışma yapılmış.
İşin özü yazılımın ön görülen teslim tarihinin üzerinden bu kadar zaman geçmesine rağmen hala eksikler ve hatalar mevcut bu konu hakkında ne diyeceksiniz?
Biz yazılımı tamamladık ancak tema oturtmaya çalışıyoruz, sesgetir.com da yüklü ancak temadan memnun değiliz...
Yeni tema üstünde çalışma yapıyoruz bu yüzden bekletiyoruz
pazar günü akşam kuruluma hazır link göndereceğiz.
İsteyen müşterilerimize sesgetir.com daki hali ile kurulum yapabiliriz.. müşterilerimizden biraz daha anlayış ve zaman istiyoruz..
Son zamanlarda whatsapptan yazarız dönmezsiniz, pm atarız onada dönmezsiniz kusura bakmayın. Dilinizede dolanmış bir iade sürekli bunu telaffuz ediyorsunuz, ETMEYİN !
Yazılımı tamamlayın ve bunca bekleyen insanlara sunun şuan tek yapmanız gereken bu...