Söz konusu paket tanımlanmaz ise, kullanım detaylarını takip etmediğiniz ve "Turkcell paketimin bittiğini zamanında haber vermedi" diye kolaya kaçıp suçu firmaya atıp kullanmaya devam edeceğiniz için, 1gb kullanımınızda çok daha fazla ücretler ödersiniz. Yaklaşık 6 yıldır Turkcell kullanıcısıyım. Paketiniz azaldığında bilgi mesajı gelir. Hiçbir firma, kullanım detaylarınızı takip etmek zorunda değildir. Şayet öyle bir vaatleri de yoktur. Turkcell ile hiçbir bağım yok, hatta oldukça fazla fatura ödüyorum hattıma tanımlı olan özelliklerden dolayı. Ama kendi sorumluluğunuzda olan şeyleri firmalara yıkmaktan bence vazgeçmelisiniz. Aksi durumda, herhangi bir tanımlama yapılmasa ve kullanımınızdan ötürü fatura artışı olsa, bu defa da "Turkcell paketim bitmesine rağmen ek paket tanımlamadı" diye şikayet edecektiniz.

Enine boyuna düşünmeden yapılan bu tür şikayetleri pek mantıklı bulmuyorum.

Yukarıda belirtilen, "paket bitince birkaç mb ver" düşüncesi de biraz garip. Toplum olarak sorumluluk bilincimizin gelişmediğini gösteriyor bu durum.

Arkadaşlar, yaptığınız bir sözleşme var. Kullanım şartlarınız belli. Size gelen "1024mb internetiniz kaldı" içerikli mesajda, paket bittikten sonra ek paket tanımlanacağı bilgisi var. Kaldırıldıysa bile, müşteri hizmetleri ile görüşüp iptal ettirebilirsiniz.

Hem kendi kullanımınızı takip etmiyorsunuz, hem şikayet ediyorsunuz.
Ciddi anlamda şaşırıyorum.