Sorun devam ediyor.
Özel mesajla cevap verdim hocam. Burdan da söyliyim tekrar. Yaptığınız paylaşıma saygı duyarım. Bir paylaşımda bulundunuz ben de işe yaramadığını söyledim cevap gelmeyince düşündüklerimi söyledim. Belki siz öyle biri değilsinizdir. Orda da belirttiğim gibi böyle çözülemeyeceğini bilsem baştan ücretli açardım böyle bir konuyla karşı karşıya kalmazdık. Çünkü yardımlaşma falan kalmamış her şey ticaret. Yine sizi tenzih ediyorum üstünüze alınmayın. Benim için ticaret yapılmasında da sıkıntı yok (etik olarak sorgularım o ayrı). İşim nasıl görülecekse o şekilde. Kırdıysam bilmeden kusura bakmayın.
Dün yardımcı olanlardan birisi bendim. Konunun ücret ile alakası yok. Kendim için konuşuyorum. Dün işteyken size cevap verdim ve sonrasında müsait olamadım. Sanırım yardımcı olmaya çalışınca da suçlanıyoruz artık. Eğer bana özel mesaj atıp çözemediğinizi söyleseydiniz seve seve tekrar yardımcı olurdum. Yardımsever insanlar işlerinin arasında bile size el uzatırken sizin bu tarz ithamlarda bulunmanız oldukça üzücü.