hasip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım 1 yıl kadar önce, benim sitemden aldığı videoları, birinin youtubeye benden önce yükleme yapması ve sonrasında bizim kendi kanalımıza yüklediğimiz videolara yaptığı itiraz sonucu tüm kanallarım ve youtube erişimim telif nedeniyle kapatıldı. Birkaç kez itiraz etmeme rağmen sallamadılar bile klasik yanıtlar verdiler. Geçmiş olsun sizede. Benim mailim vs kapanmadı tüm hizmetleri aktif kullanıyorum. (Youtube hariç)
Teşekkür ederim hocam, bu olayın biraz üstüne gideceğim. Benim de youtube harici diğer servislerim şuan kullanılabilir durumda.

Onur89TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her Google'cının sonu bu galiba. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Maalesef öyle. Kesinlikle kazanç açısından hiç bir zaman tek taraflı çalışılmamalı. Yoksa bir gün saçma sapan sebeplerden dolayı öylece ortada kalabiliriz. Ne google'ın ne de başkasının umurunda bile olmayız. Adamlar resmen politikalarında istediğimiz zaman istediğimiz sebepden hesabınızı kapatabiliriz gibi bir mesaj vermişler. Bu yüzden mantıklı hareket etmeli ve fırsat varken alternatif yöntemlere de odaklanmalıyız.