bFeeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhaba. 1 yıldan fazla oldu herhalde, düzenli yazar bulamadım. Ya kötü yazıyorlar, ya kapris yapıyorlar, ya da sebepsiz ulaşılamaz oluyorlar. Türkçe bilen, devrik cümle kurmayan, araştırmayı seven birilerini bulmanın bu kadar zor olacağını düşünmezdim.

1- Her konuda yazamazsınız. Lütfen her konuda yazabilirim demeyin. Meraklı olduğunuz, bildiğiniz ya da araştırmaktan keyif alacağınız konuları söyleyin. Ona göre uygun başlıklar vereyim ki ortaya güzel yazılar çıksın.

2- Toplu sipariş istemeyin. Ben ne kadar konu veriyorsam, o kadarını uygun görmüşümdür. Toplu sipariş vermediğim için kızan yazar oldu. Beğendiremiyorum bi de. Kelime analizi yapıyorum, ilgili konuları araştırıyorum, benzer başlıkları inceliyorum... yani başlık çıkarmak kolay iş değil. Size 100 konu verip, çöp 100 konu satın almak istemiyorum. Her yazı bir daha silinmeyecekmiş gibi yayınlanmalı ki bunun sürekliliği olsun, trafik getirsin, verim alayım. Kolay yoldan zengin olmak istiyorsanız başka ilanlara bakabilirsiniz.

3- Lütfen 123810983 yıl sonra teslim edeceğinizi söyleyin ve o tarihte teslim edin. 1 saate hazır diyorsunuz, 1 ay sonra dönüyorsunuz. Acil sipariş vermiyorum ki. 3 gün sonra deyin, 3 gün son verin. Gece de değil, öğle saati yazıyorum ama cevap bile verme zahmetine girmeyen var. Vazgeçtim, yazamıyorum, işim çıktı, kusura bakma diyebilirsiniz, ayıp değil.

4- 1 lira bile EFT geçebilirim. Yazıyı ver, parayı o an (anında) al. Hani 100 başlık yazdım ama ödememi alamadım diye bir durum olamaz.

5- Lütfen ama lütfen kalıcı olun. Ekip kurmaya çalışıyorum. Detaylarla ilgilenmek isterken hep başa dönüyorum (yazar arıyorum).

6- İşinizi sahiplenin. Güzel yazın, trafik getirsin ve daha çok sipariş geçeyim daha çok kazanın. Kötü yazarsanız trafik gelmez ve daha fazla kazanamazsınız. Karşılıklı kazanç mantığını anlayın. Kolay para yok arkadaşlar. Emek verin, karşılığını alın.

Ne tür insan aradığımı, ödemede kolaylık sağlayacağımı ve beklentilerimin makul şeyler olduğunu anlayanlar, yazısına güvenen arkadaşlar info@tozlumercek.com adresinden referans (link, dosya) göndererek başvuruda bulunabilirler.

Hala aradığınızı bulamadıysanız bizimle iletişime geçin, kaliteyi görün. makaleonline@gmail.com