Sunumla olmaz bu iş. Anladığım kadarı yüksek teknoloji isteyen zor yapılacak bir sistem değil, basitçe kopyalanıp uygulanabilecek bir sistem.
Kısıtlı bilgi verilen bir sunumla kimse bir işe para yatırmaz, bilgiyi tam verirsen de bu sefer fikrinin çalınması kopyalanması ihtimali doğar.
Hatta elinde imkan mühendis olan bir firma, senin fikrini alır ekleme çıkarmalar yaparak daha farklı ve daha iyi bir hale getirebilir.
Fikre güveniyorsan, kredi çek, borç bul prototip üret ve patentle.
Elinde çalışan prototipin ve patentin oldu mu herkesin karşısına oturur kolayca satarsın malını.
Meselâ müzik işi için bir ara otobüslerin koltuk arkalarına ekran yerleştirmişlerdi. Ben bunu bu ekran gibi bir mantıkla da çözerim ancak üretici, yüklenici firma bulmam zor olur. Fakat işi doğrudan arabanın içine merkezine gömersek, o zaman yüksek teknoloji standartlarını zorlayan artı durumlar ortaya çıkar. İçine birçok teknoloji girer. Ondan hiç şüphem yok. Keşke bulmasaydım diyorum bir yandan ama, bulduk bari peşinden gidelim de diyorum.
@webtasarimda Yok hocam, gaz ve yakıt ile ilgili değil. İnsanların hayatını kurtaracak, x bir durumda ölüm riskini ve mahsur kalmayı sona erdirecek bir buluş bu.

Her aracın ihtiyacı.