Merhaba,

Otomotiv sektörüyle ilgili en can alıcı konulardan birinden bir buluş icat ettim. Fakat bunu paravan bir cihaz ile yaptım. Konu hakkında detay vermek istemiyorum.
Lütfen soru sormayın, çünki en ufak bilgi fikri olarak benim açımdan bir kayba sebebiyet verebilir. Bu konuda anlayışlı olmanızı rica ediyorum.

İki yol var önümde, birinde aracın içine akıllı teknoloji ile bir yerleşim sağlamak ikincisi de paravan bir cihaz oluşturup bunu otomotiv sektörüne üretip satışını sağlamak. Her iki açıdan aynı işi görecek. Öyle düşünebilirsiniz.

Fakat, bu ciddi büyük bir iş. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor, hiç bilmiyorum.

Aklıma gelen birinci yöntem, bu ihtiyacın hangi ülkelerde ihtiyaç olacağını araştırıp bir sunum hazırlamak. Ancak bu aşamada herhangi bir bilgi vermeden, kısmi bir bilgiyle yolu yürütmeye çalışmak istiyorum.

İkinci senaryom da şu şekilde; bu ihtiyacı sağlayacak donanımı üretip, patentleyip sunumla birlikte bir yerlere gitmek.

Ancak, nereye nasıl gideceğim o da ayrı bir konu. Türkiye'deki müdürlüklere mi, yoksa doğrudan üretim yapan ülkelerdeki esas müdürlüklere mi mail göndermeliyim?