Allah yardımcınız olsun hocam inşallah, sizi bundan sonra doğru insanlarla karşılaştırsın. Şifa versin.

Ülkede malesef ilaç konusunda çok ağır ilaçlar kullandırılıyoruz. İşin kötü kısmı sadece bu değil baştan savma veriliyor ilaç ne doktor ne eczacı açıklama bile yapmıyor. Eczacılık için gerçekten artık ilaç bilimini öğrenmelerine gerek yok çünkü meslek artık reçeteye bak ilacı ver sisteminde. En ufak örneği verilen bir antibiyotikte bile bu antibiyotik tamamını bitirin diye uyarı yapmaları gerekirken uyarı yapılmıyor. Sırf bu yüzden bir kişiyle tartışmışlığım bile var. Doktorlar çok fazla hastaya baktığı için zamanları yok olsada eczacılar ilaçları ve sonuçlarını bize açıklamalı. Yurt dışı seyahatimde almanyada rahatsızlanmıştım. Kronikleşen sinüzitim vardı inanılmaz bir ağrı oluyordu ve ilaçlarım bitmişti. Orda gördüğüm tedavi hizmetine inanamadım. Hem ilgi hemde kullandığım ilaçları söylediğimde doktor şoka uğramış bu ilaçları sürekli kullanmak yerine ameliyat olun bir an önce demişti ve oldum kurtuldum. Ülkede bir yerimiz tedavi edilirken bir yerimiz hastalandırılıyor ilaç firmalarının deneği konumundayız