caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nacizane bir düşüncemi belirtmek istiyorum, ben dahil burada birçok arkadaş bilgisayarla tanıştığında ilk hissi para değil, oyunlara yada işletim sistemine duyduğu zevkin getirdiği bağlılıktır diye düşünüyorum,
eline telefon almamış insanları bilgisayara sevdirmek için paraya şartlarsanız, ilerde twitter'da kredi kartı çalanlar gibi şeyleri yapmaları kaçınılmaz olur, çünkü onların bilgisayar sevgisi para getiren bir amaç olması yüzünden olur.
Yine bu yaptığınız çok iyi bir şey, yapın, ama onları bilgisayarı sevdirmek için, bireysel olarak hepsinin sevdiği şeyleri bilgisayarda yapmalarını sağlayabilirsiniz belki. Örneğin futbol oynayan bir çocuğa fifa açıp oynatmak vs. gibi.
Kolay gelsin
Hocam bu çocuklar şehirlerde imkanların çok fazla olduğu yada her istediklerinde teknolojiye erişebilen çocuklar değil. İnanın kalplerinde kötülük yok. Benim amacım birşeyler üretmenin verdiği zevki tatsınlar. Gerisini ben getiririm diye düşünüyorum. Saygılar.

CavitUcaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence para kazandıklarını söylemeyin siz gelen parayla öğrencilerinize hediyeler alın bu şekilde ödül sistemi koyarsanız çok daha başarılı olurlar
Hocam çok mantıklı.Teşekkürler fikir için.