Nacizane bir düşüncemi belirtmek istiyorum, ben dahil burada birçok arkadaş bilgisayarla tanıştığında ilk hissi para değil, oyunlara yada işletim sistemine duyduğu zevkin getirdiği bağlılıktır diye düşünüyorum,
eline telefon almamış insanları bilgisayara sevdirmek için paraya şartlarsanız, ilerde twitter'da kredi kartı çalanlar gibi şeyleri yapmaları kaçınılmaz olur, çünkü onların bilgisayar sevgisi para getiren bir amaç olması yüzünden olur.
Yine bu yaptığınız çok iyi bir şey, yapın, ama onları bilgisayarı sevdirmek için, bireysel olarak hepsinin sevdiği şeyleri bilgisayarda yapmalarını sağlayabilirsiniz belki. Örneğin futbol oynayan bir çocuğa fifa açıp oynatmak vs. gibi.
Kolay gelsin
Aslında bu görüşe katılmıyorum. Arkadaş güzel söylemiş ama uygun bir şekilde bilgisayar (yazılım veya grafik veri girme) ile ilgili işlerden para kazanacaklarını bilmeleri onları araştırmaya iter ve da çok araştırarak ve öğrenerek daha güzel paralar kazanacaklarını göstermeniz onları bu konuda heycanlandırır.
Ancak bir öğretmen onlar bu dozu iyi ayarlamalısınız yoksa diğer dersleri boşlaya bilirler.
Çok güzel bir düşünce olmuş.
İnşallah umdugunuz ilgiyi yakalarsınız.