Üstad bence korkutma adamı. Gayet tabi şahıs şirketi ile ilerleyebilir. Bahsedilen kar marjlarını yakaladığında limited kurmaktan zevk alacaktır tabiki. Bırak başlasın iş o kadar büyürse. Kesme adamın önünü bırak denesin ne kaybeder. Neden bu kadar negatifsiniz anlamıyorum. Belki senin benim bilmediğim çok iyi bir tedarikçisi var. Belki kar marjları çok yüksek. Bilemezsin ki. Lütfen destek olalım. İşin kötü sıkıntılı tarafları ile cümleye başlamak bence girişimcinin en büyük düşmanı.
update yi sen yapacaksın kendi sitenden. Teknik konularda forumda xml desteği veren bir kaç arkadaş var diye biliyorum. Bulamazsan bizim çözüm ortakları var isimlerini veririm görüşüp bağlantı kurup merak ettiklerini öğrenebilirsin. Anlık update yapamazsın. Günde 2 kez yapsan yeterli
Korkutmakla ne ilgisi var işin üslübu bu, adam tedarikçiye fatura kesecek hacim 20.000 bin'i aşınca ne olacak ? Yok zaten bu hacime ulaşmam yılda diyorsan zaten %100 karla iş yapsanda yine para kazanamazsın.
Şahıs şirketi ile yürüyecek işler değil bunlar, 50 liradan 400 ürün satsan 20.00 bini aşıyorsun zaten aktif şahıs şirketim var diyor oradan da kesilecek, şimdi sen git kur batarsan batar çıkarsan çıkarsın demek mi mantıklı.

E-defter e-arşiv e-fatura derken maliyetler limited'de maliyetler artıyor, kağıt fatura ile olacak işte değil.
Adamı ateşe atmak istiyorsanız buyurun atabilirsiniz