Şahış şirketi kurarak kurtarırım diye düşünüyorsan yanılıyorsun, belki ilk başta şahıs kurup daha sonra limited'e geçerim diyorsan şahıs firmasını kapatıp her şeye baştan başlaman gerekiyor o yüzden ikinci bir iş çıkıyor ortaya. En düşük limited kurman gerek aylık 1000 TL giderin olacak vergilerin stopajların vs hariç.
Limited kurmak için evini şirket gösteremezsin sanal ofis veya reel bir adres göstermen gerek. Tüm bunlardan sonra yaptığın işteki komisyon oranları yeterli olacak mı bunları düşünmen gerek, ayrıca pazar yeri yapıcam dersin %8 %15 artık komisyonlar neyse satışlarından parazyerine komisyon bırakacaksın
Bu işin muhasebesel kısmı diğer bölümleri anlatmak isteyenler anlatabilir
Hocam, önerilerin için teşekkürler. Hali, hazırda kendi üzerime zaten şahıs firması var (tekstil üzerine ) o yüzden fatura vs kesme durumlarında sorun olacağını sanmıyorum.
Aslında düşüncem şöyle ben sizin ürünlerinizi sitemde yayınlayacağım, sattıkça siz kargo yapıp bende komisyonumu alacağım. Belli bir kar marjı ile çalışmak istiyorum
xml eklentileri woocommerce de sağlıklı çalışmıyor. Anlık yada günlük update yapmanız gerekli.
Xml mantığında siparişler senin sitene düşer siparişlerini tedarikçine sen geçersin.
xML sadece senin web sitene ürünleri eklemene anlık stok bilgisi almana ürünlerin aktif / pasif durumunu öğrenmene yarar.
Anlık veya günlük update'yi benim mi yapmam gerekiyor, yoksa bana xml bayiliği veren firmanın mı ?