Merhaba,

Bir E-Ticaret firması bizimle iletişime geçerek hizmet satın almak istediklerini ancak öncesinde 4-5 çalışma örneği istediler.
Bizde onlar için örnek çalışmalar hazırlayıp teslim ettik. Önce geçen hafta için çalışmaya başlayacaklarını ilettiler. Sonrasında bu durum 1 EKİM'e geçti.
Şayet bu tarz oyalama işlemleri beni oldum olası rahatsız etmiştir. Bekleseydim belki çalışacaklardı... bilemeyiz. Lakin ben birkaç kez erteleme sonrası o işten direk olarak soğuyorum.

Gayet iyi bir anlaşma gerçekleştirecektir. Firma ile 1 yıl boyunca her ay 3.500 TL karşılığında sosyal medya, side banner, ads bannerların hazırlanması konusunda destek verecektik.
Ben dün işin iptal olmasını istedim. Benim attığım DEMO çalışmaları sosyal medya hesaplarında ve web sitelerinde yayınlamışlar. Kaldırılmasını istedim ancak hala kaldırmadılar. Koyarken gönderir göndermez koymuşlardı.
Kaldıracaklarını iletiyorlar lakin kaldırılmaması konusunda nasıl bir yol izleyebilirim? Hali hazırda kurulu bir ajansım var. Mailleşmelerimiz ve mesajlarımız duruyor... Üstelik benim hazırladığım demo çalışmaları kaldırmalarını istediğimde şirket sahibi " TERBİYESİZ " olarak ithamda bulundu.
Parası neyse veririz gibi hakaret vari konuştu. Oysa buradaki durum demo çalışmaların kullanılması değil. Derdim parada değildi. Sadece sözleşmeli, ciddi bir işin bu denli laylayloma alınması ve sekiz gündür bana herhangi bir bilgi verilmemesi beni rahatsız ettiği için anlaşmayı bitirmek istedim.

Görseller tescilli görsel değil sonuç olarak. Yinede ajansım tarafından yapılmış olması beni haklı gösterir mi?