3 tane dedicated aldım ve 6gbit hat kiraladım dün 1 hafta içerisinde test edelim bir oyun yada bir uygulama kurun orjinal paketle size 2 yollarım siz 50 çıkarsınız bu kadar kendimize güvenmeyin yıllardır bu işin içindeyiz hala fantezili saldırılar geliyor.
Voxility demişsin voxu tamamen bypass edebiliyorum
TTDDOS Demişsin o ayrı bir rezalet zaten saldırıda sen korusan temiz trafiği sunucuna iletsen bile ttddos denen rezalet şey userleri droplamakta
1 hafta içerisinde ulaşırım
Not: Yüksek boyuttan radoreden kovulursanz sorumluluk kabul etmiyorum
Bu kadar iddalısınız konuya test ip bekliyorum
Konuyu neden bir iddaa işine döndürdünüz bu anlamadım ayrıca radoreden kovulmak derken bu kısmıda anlamadım biz zaten bir veri merkeziyiz radore natro netdirekt grid telekom bir çok veri merkezi ile tnap içersindeyiz radore tarafında bir kabinimiz veya herhangi bir alanımız mevcut değil kendimize ait bir veri merkezi bulunmaktadır .
Sevgiler .