Fiyatı yüksek evet.. Ancak şu ana kadar gördüğüm en güzel tasarımlı script. Veya benim beğeni tarzıma uygun.. Bazı tasarım eksikleri gözüme çarptı ama sanırım düzeltilecektir.. Dil desteği olsa yabancı bir dilde açmayı düşünebilirdim..
Dil dosyası ile çoklu dil desteklerse ülke dışına da satabilirsiniz birkaç farklı tema ile.. İyi satışlar.
yorumunuz için teşekkür ederim. daha 10 günlük bir yolu var henüz bir haftaya yakın süredir açık. hem tasarımsal hem işlevsel açıdan eksikleri var fark ettiğim ya da gözümden kaçanlar da olabilir tabi ki. uygulamadan eksiklikleri tespit etmek gerçekten zor.
dil desteği şuan için planda yok. altyapı olarak uygun olsa da şuan böyle bir düzenleme en az 10 gün daha ekleyecektir sürece.
fiyat konusunda herkes yüksek dese de sadece 20.000 satırdan fazla yazılmış kod mevcut, bunun bir bedeli var. performans olarak da gayet stabil olduğunu düşünüyorum. piyasanın üzerinde biliyorum ancak amacım sürümden kazanmak değil. dediğim gibi projeye yatırım yapacağım. vereceğim destek sayısı 3-5 kişiyi geçmemesi tercih sebebim.