hocam merhaba herkes facebookdan ufaktan kaçıyor bir sebebi var sanırım ?? Eski internet kullanıcılarının FB aşkı devam ediyor ancak yeni jenerasyon FB nedir çok aldırmıyor veya bilmiyor. R1o satışlarda bile satılan milyonluk hesabın haddi hesabı yok. Benim sorum bu tip fiyatları ucuzlamış örneğin 1.5M bir sayfa alıp bu sayfada instant açılması ve adbreak ayarlarının yapılması ile bu nisbeten fiyatı ucuzlamış FB sayfalarının potansiyeli, ederi ve gelir elde etme imkanları artar mı? Ne kadarlık bir olumlu etki olur?
adbreaker hiç kullanmadım, şuan Türkiyede'de yok.Instant ilk açıldığı zamanlar çok iyiydi adsenseden iyi kazandırıyordu.Şuan çok vasat bide gereksiz pahallı instant sayfaları.Ekstra instantın çok bir ömrü olmuyor, politika ihlali diyerek şak diye kapatıyor facebook.1.5M sayfa iş yapar mı diye sorarsanız tabiki ort. aktif veya aktifse gelir elde edebilirsiniz.Ayrıyetten facebook artık 100 bini geçen sayfalar için pek büyüklüğe bakmıyor.Örneğin;; 850k olan arkadaşımın eski bir sayfası, benim 200 binlik sayfamdan daha az erişim alıyor.Yani sayfa aktifliği de çok önemli facebookta.