merhaba hocalarım,
hayatımda daha önce hiç yapmadığım bir şeyi yaparak sizlerin en az birinden bir yardım istiyorum. şimdi olay şu:
nisan mayıs ayı gibi r10'da arkadaşımın hesabı üzerinden ve sonra da kendi hesabım üzerinden ekşi sözlük'ten reklam yaparak kazandığım paralarla, kapanıyor olan bir internet kafeden 700 tl'ye eski bir masa üstü bilgisayar aldım. bilgisayar sürekli ve o kadar yüksek bir "vınnn"sesi çıkartıyor ki, evlere şenlik. bütün işlerimi internet üzerinden görüyorum ancak son 2 aydır doğru düzgün ticaret yapamıyorum. pek çoğunuz gibi bir çok projeye giriyorum, geçenlerde hat üzerine 3250 tl'ye aldığım huawei telefonumu 1500 tl'ye telefoncuya satıp, para ile yatırım yaptım. totalde 6 farklı projeye giriştim, ancak şuanda tamamen sıfırdayım. bu projelerden 3 tanesi hala güncel ama adsense gelirim günlük 0,01 tl civarlarında geziniyor, daha pin bile alamadım.
bir laptopa ihtiyacım var. istediği kadar eski olabilir, şarj aleti olmayabilir, şarja takılı olmadan çalışmıyor olabilir. hiç fark etmez. bir arkadaşımdan böyle bir iyiliğe ihtiyacım var. eğer kabul ederse, bu arkadaşa sunduğum hizmetlerden hizmetler sunabilirim (ekşi sözlük entry ya da başlık girişi, edu gov sitelerden manuel girilen backlinkler gibi). yapabildiğim başka konularda da bu arkadaşa destek olabilirim. corel draw'dan amatör seviyede anlıyorum, wordpress site kurulumuna ve kullanılmasını elzem gördüğüm eklentilerin ayarlarına hakimim, içerik girişi yapabilirim.
eğer tüm bunlara ihtiyaç yoksa, ansiklopedi üzerinden bilgileri alıp elimle pc'ye aktardığım bilgi sitesi projem olan siteyi devredebilirim:
boldbilgi.com
şimdiden teşekkürler