Özellikle son dönemlerde satıcılar bunu çok yapıyor.
Makale satışı - insagram hizmetleri- youtube hizmetleri kategori farketmeksizin değişik yollar deniyorlar.

Ben geçtiğimiz günlerde denk geldim makale işi için foruma bakınıyordum bir siteye denk geldim. Sözde yazarlar hesap açıyor kendi fiyatlarıyla satış yapıyorlar (fiyatlar kayıt olmadan görünmüyor)
Fiyatları görseniz 100 kelimesi 0.50 TL'ye kadar düşen vardı. Uyanık arkadaş açmış siteyi yazar hesabı diyede satışlar oluşturmuş taban fiyatı bu şekilde deliyor.

Taban fiyat uygulamasına ciddi çözümler getirilmesi gerekiyor çünkü sadece bu şekilde taban fiyat belirlemek artık yeterli olmuyor.
Gerekirse bu iş için ayrı bir bildirme sistemi geliştirilip forum için veya forum dışı farketmeksizin bu şekilde taban fiyatı delmeye çalışan kişiler forumdan uzaklaştırmalı.

Şuan benim aktif olarak satış yaptığım bir kategori yok forumda ama ilerde satış yapmak isteyip böyle rakiplerle karşılaşmak gerçekten çok üzer. Bu tür insanlar tespit edilip uzaklaştırıldığında forumdaki insanlar çok daha sık iş alabilirler.