Veri Çekilecek Site : www.davetiyebulutu.com
1. Hedef site üzerindeki tüm ürün kategorileri bir combobox içerisinde listelenecek ve oradan yapılacak seçime göre o kategori içerisindeki tüm ürünler sayfa sayfa çekilerek, benim opencart üzerinde belirtmiş olduğum kategorilere eklenmesi sağlanacak.
2. Opencart içerisine hedef siteden sadece benim belirttiğim alanlar çektirilip ürünler halinde eklenecek;
- Ürün Adı (Hedef sitedeki ürün adı aynen gelecek. Eğer ürün daha önceden opencarta eklenmişse bunu yeniden eklemeyecek.)
- Açıklama kısmı(Buraya benim her ürün için yazıdığım standart bir yazım ekletilecek)
- Ürün Etiketleri (Buraya hedef siteden çekilen ürün adının aralara virgül konulmuş hali direkt olarak ekletilecek)
- Ürün Kodu(Eklediğim her ürünün random olarak üretilen bir kodu olması lazım. Örnek: UK92804 gibi.)
- Fiyatı (Eklediğim ürünün fiyatını girebileceğim bir textbox olucak)
- Stoktan Düş(Hayır), Kargo Gerekli Seçeneği(Evet) seçimleri standart olarak tüm ürünlerde aynı olacak.
- Resim (Buraya ürünün ilk resmi gelecek. Ekletilen resim direk benim sunucum üzerinde olacak, hedef site linki olarak ekletilmeyecek.)
- Üretici (Buraya benim elle veri girebileceğim bir textbox olucak)
- Kategorisi (Buraya benim belirlediğim 2 kategori eklenecek)
- Seçenek (Gerek yok)
- Kampanya(Gerek yok)
-Stok adet (standart 1000)
-Vergi sınıfı (yok)
- Resim (Burayada yine ürünün resmi gelicek. Hedef sitede her ürünün standart olarak 1 adet resmi bulunmakta. Bunlar aynen buraya otomatik olarak ekletilecek. Burada gene ekletilen resim direk benim sunucum üzerinde olacak, hedef site linki olarak ekletilmeyecek.)
-Benzer Ürünler (Buraya herhangi 5 ürün eklenecek)
3. Yazılacak olan botun kodlarının şifrelenmeden açık bir şekilde teslim edilmesini istiyorum, kodlar hiçbir şekilde şifrelenmiş olmayacak.