Rk1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam şöyle bir durum var kosgeb süre belirtmeksizin 50 bin tl ekipman desteği sağlıyor. Genç girişimcinin girişimcilik sertifikasının olması şartıyla ha sertifikanız yok o zaman bölgenizde olan işgem gidip ordan işlem yürütebilirsiniz. kosgeb işgem içerisinde faaliyet gösteren işletmelere sertifikasız destek veriyor.

genç girişimciysen bunu şirketini açarken muhasebecine bildir. 1 yıl boyunca bağkur ödemeyorsun ve kdv den muhaf tutuluyorsun (detayını muhasebecinden öğrenebilirsin.) daha sonra işletmeni açtın vearge alanına yoğunlaştın işgeliştirme adı altında 700 k kadar destek alabilirsin. yeterki i yapmak iste (eğer paran yok ise tanıdığın olacak sana ürünlerin faturasını verecek kosgebe ibraz edeceksin ve o işletmenin hesabına parayı mak.40 gün içinde yatırıyorlar)
Hocam bi şansımı denemek istiyoru mzaten çok yüksek bir şeyim yok 5 ile 10 bin tl benim giriş olarak makineleremi karşılasa kafi. Ben başvuruyu nereye yapmam gerek onu bulamadım.
THK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kosgeb girisimcilik sertifikasi almaniz lazim ama fetoculerden yandaslardan yer bulursaniz alirsaniz. kosgeb ahbap cavus iliskisi ile ilerliyor bence hic dalasma kafana yazik yorar seni
Doğrudur hocam da yine de bir şansımı denemek istiyorum
memetsafi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba eğer ki 18-29 yaş aralığında iseniz maliye sizden ilk sene bağkur almıyor ayrıca 3 sene gelir vergisinden muafiyet mevcut belli bir orana denk geliyor sanırım bağkur ve gelir vergisinden total edebileceğiniz kazanç yaklaşık 210.000 tl bunuda gözardı etmeyin
Bu konu hakkında bilgim var teşekkür ederim.