FurkanAkman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdığınız gerçekten komik olmuş. Fiyat karşılaştırması yapmıyoruz. Performans karşılaştırması yapıyoruz. Aynı özelliklerde 1 adet imac ve 1 adet windows karşılaştırın. O zaman farkı göreceksinizdir. Ayrıca render,grafik vs. işlemlerin her zaman imac en iyisidir.
Sizin yazdığınız da hiç komik olmamış. Ben fiyat üzerinden performans karşılaştırması yaparım, çünkü senin dediğin gibi sadece özellikler üzerinden karşılaştırma yapanlar zengin insanlardır ve ben zengin değilim.

Gel gelelim şuan Apple resmi web sitesinde; 27inci, 5 işlemci, 8 GB ram, 2 tb hdd, radeon pro 580x gpu, mac fiyatı 17.000 TL
Ben bu parayı buna vereceğime giderim amd ryzen 7 3800x işlemci, 32 gb ram, 1tb m2 ssd, Radeon RX Vega 56 ile toplamda ortalama 12-13 bin liraya kasa toplarım ve üzerine de yüksek çözünürlüklü kaliteli bir monitör almak için para bile kalır.

Şimdi bu windows sistem, 17 bin liralık imac'i 8 le çarpıp 16 ya böler. Render, performans, grafik ne olursa olsun her konuda daha katlarca yüksek performans sağlar.

Şimdi sen bu windows sistemi gidip 40 bin liralık iMac Pro ile karşılaştırman gerekiyor, o zaman senin dediğin performans karşılaştırmasını yapabilirsin.