Herkes yazmış, ben de bir şeyler söyleme ihtiyacı duydum.

Neden mac?
Hayatınızda hiç trackpad kullandınız mı bilmiyorum. Eğer kullanmadıysanız ilk önce gidin bir apple store'a orada bir trackpad deneyimini yaşayın. Eski macbook'lardaki trackpad'lerden bahsetmiyorum ya da magic trackpad 1'den bahsetmiyorum. 2014 sonrası trackpad'lere bir bakın. O trackpad'deki rahatlık hiçbir laptop'ta yoktur. Şimdi ee mouse kullanıyoruz trackpad ne alaka? diyebilirsiniz. Bir mouse kullanırken yaptığınız geçişlerle bir trackpad'deki geçişler arasında saniye farkı var bu da tasarım yaparken işinizi aşırı derecede kolaylaştırır. Herkes gösteriş demiş, ne gösterişi soruyorum size. Nasıl bir gösterişten bahsediyorsunuz burada? Ben windows'da kullanıyorum, macos'da kullanıyorum. Windows'da bir tasarım yap derseler yapmam, yapamam. Niye yapamam çünkü windows ortamında programlar arası stabilite yok. Sadece kodlama yapacaksınızdır o zaman gidin windows'ta çalışın mac'e gerek yok derim. Ancak tasarım yapan birisine "git kardeşim windows'da çalış" demek büyük saçmalıktan ibarettir.