Merhabalar,
Bugün yeni bir versiyon yayınladık, tüm işletim sistemi templatelerini öyle bir optimize ettik ki boot süresi 20 saniyeye kadar düştü. Yeni versiyon da efsanevi optimizasyonlar var +10 saniye daha hızlı sunucu kuruyoruz ayrıca.
Örnek ekran görüntüsü Debian 9 içindir
Tüm güncellemeler;
[ Bugfix ] Sunucu kurulum ve yeniden kurulum ekranlarında parola zorunluluğu olmamasına rağmen zorunlu tutan inputlar düzenlendi.
[ Bugfix ] Parola sıfırlamasında bazı kullanıcıların rapor ettiği ana sayfaya yönlendirme problemi giderildi.
[ Bugfix ] Debian 10 işletim sisteminde root kullanıcısı açık olduğunda yaşanan SSH bağlantısı sorunu giderildi.
[ Bugfix ] Çalışan veya kapalı durumdaki sunucularda güç seçeneklerinde işlemi imkansız kılan butonlar disable konuma getirildi.
[ Bugfix ] API sunucu oluşturma endpoint'inde username, password parametreleri eklendi.
[ Feature ] Artık sunucu kurulumlarında tüm işletim sistemlerinde +10 saniye daha hızlıyız!
[ Bugfix ] Yeniden kurulan sunucularda trafik koltası ölçümünde oluşan hatalar giderildi.
[ Feature ] SSH anahtarlarının isimlerini güncelleme özelliği getirildi.
[ Feature ] İşletim sistemleri ilk açılış hızı x10 arttırıldı. Yeni sunucu kurup hemen deneyin!
[ Feature ] Debian ve Ubuntu sunucularda kurulum sonrası yeniden başlatma gereksinimi ortadan kaldırıldı.