Sevgili kardeşim, ben sizden savunma istemedim. Eklentiyi ne iş yaptığını bilerek aldım zaten 3 kuruş para verdim, amerikayı yeniden keşfetmesini beklemiyorum. Meraktan aldım daha çok. Onay almaya yardımcı olan bir eklenti satılıyorsa herhalde onay alınmadığüında neler yapılacağına dair bir fikir de vardır değil mi? Sorumun cevabı lisans değişimi ya da iade olup olmadığı değil.
Eklentinin adı Adsense Onay Eklentisi, ben onu sormuyorum. İçerik sayısını arttır diyebilirsiniz, onay almıyorsa şu sebeplerdern olabilir dersiniz, içerikler kaliteli olmalı diyebilirsiniz... falan filan. Zaten sizin orada koyduğunuz şablonda içerik ekleniyor; kimsenin başka bir şey yapması mümkün değil. Ne bileyim, bir şey oluşturmuşsunuz satmışsınız, şimdi bu şekilde cevap verilmez.
Ha, bir cevabınız yoktur, ona bir şey diyemem.
Sürekli bu tarz sorular aldığımız için genel bir cevap verildi. Bireysel algılamayın lütfen hocam.
Onay almak için gerekli tüm kriterleri bilerek tecrübe ederek bu eklentiyi yazdık satışını yapıyoruz. Bir savunma değil red alırsa ne olacak gibi bir sorunun cevabını zaten onay almanız için gereken herşeyi eklenti içine yazarak vermiş oluyoruz. Onay alamazsınız bunun dışında verecek bir cevabımız yok bunu konuda açıkça yazdık. Her müşterimize 100% onay almak için bir çalışma yapacak ve birebir destek olacak her soruya cevap verecek olsak bu eklentiyi bu fiyata satmazdık hak vereceğiniz gibi.