Merhaba arkadaşlar blog sitemde başvuru yaptım fakat 1 aydır siteniz inceleniyor diyor bunun bir çözümü var mı
Merhaba;
Sitenin 1 ay beklemesi yoğunluktan dolayı oluşmuş olabilir. Yılın son çeyrek dönemine girdiğimiz zamanlar genelde bir yoğunluk oluşuyor. Adsense ana panelden sol alttan geri bildirim gönderip, ekran görüntüsü atıp yanıt gelmesini bekleyiniz.
Eylül biraz çetrefilli geçiyor. Herkeste böyle hocam. Silip tekrar yollayın.
Arkadaşın dediği gibi silip tekrar yüklenebilir ama bunu Google da görüyor ve pek bir etkisi olacağını düşünmüyorum.
Ne zaman aktif ettiniz siteyi ve zaman basvurdunuz. Kesin bir se degil ama sanki yeni acilmis ve google uzerinden tik'i olmayan siteler uzuyor gibi. 4-5 aydir yayinda olan siteyi onay gonderdim 24 saate cevap geldi. Ayni konseptdeki yeni aldigim domaini aktif edip 9'unda onaya gonderdim, bu sabah reklamlar aktif diye bildirim geldi. Yeni ve google aramlarinda goruntulmesi, tik'i olmanya sitelerde uzun oluyor galiba. Bir tane domaini aktif ettim bekliyorum bakalim. WMT'de istatistikler gorunmeye baslayinca tekrardan yollayacagim onaya,
Selam;
Indexlerin Google da iyi bir sıralamada olmasına gerek yoktur. Adsense site içeriğine bakar uygun bulursa ve aranma hacmi yüksek kelimeler içeriyor ise, siteyi onaylar. Burada içeriğin kalitesi falan hepsi önemlidir. 1 ay önce açtığım internet sitesi 8. gün de reklam onayı almıştı. Bu site halen arama sonuçların da gözükmüyor.