olayı sapıtmanın kişiselleştirmenin manası yok. "zorlandı biraz" cümlesinden kasıt benden ise benim hakkımda konuşmak kimsenin haddine değil. Kendin ile alakalı zorlandığını belirtiyorsan umarım en kısa sürede zorlandığın konulara çözüm yolu bulabilirsin.
2 mesaj yukarıda direk üzerine alınmamanı senin hakkında olmadığını (ki hakkında konuşmak benim haddime değil) belirtmiştim.
Dediğin gibi burası bir forum ve kişisel haklara girilmeden dilediğince fikir paylaşılabilir, doğru ya da yanlış...
arkadasim konunun zorlandigindan bahsettim.. acik platform forum neden sen zorlanacaksin yazmaya devam ediyordum pc kilitlendiole gitti.. konu uzerinde anlasamadik o kadar,, baska mesele degil.. baya bi yazmistim..
eticaret alt yapisinda xml linki vermekle tedarikci pozisyonda olmak gercekten cok farkli yasadiginiz zaman farkedersiniz..
bu arada benim xml filanlada ilgim yok acilmis bir konumda yok birebir iletisim kuran arkadaslarla gercek anl;amda kar ortakligi paylasimim var ve onlara istedikleri katagoride urun yuklemelerini saglayack linki veriyorum o kadar..
yanis kisisel bir sorunumuz yok..
arkadasim konunun zorlandigindan bahsettim.. acik platform forum neden sen zorlanacaksin yazmaya devam ediyordum pc kilitlendiole gitti.. konu uzerinde anlasamadik o kadar,, baska mesele degil.. baya bi yazmistim..
eticaret alt yapisinda xml linki vermekle tedarikci pozisyonda olmak gercekten cok farkli yasadiginiz zaman farkedersiniz..
bu arada benim xml filanlada ilgim yok acilmis bir konumda yok birebir iletisim kuran arkadaslarla gercek anl;amda kar ortakligi paylasimim var ve onlara istedikleri katagoride urun yuklemelerini saglayack linki veriyorum o kadar..
yanis kisisel bir sorunumuz yok..
Bu arada forum bebesi filan degiliz kisisel haklari bildigimiz gibi arkadaslarimiza saygili olmayida biliriz sukur 12-13 yilimizi doldurduk forum uyeligimizde..