okumassan adisin dostum. Bu ülkeye genç lazım, temiz taze beyinler lazım, çalışkan işini doğru yapan, ülke aşkıyla ülkesine değer katacak kişiler bizleriz, ben 3. sınıfa başladım, Çevrem çok şükür genişledi daha yeni ayhan karaman eğitimi aldım, oradaki insanlar sohbetler bi kaç kişi r10dan vardı. Yapamayacağın hiç bir şey yok, çalış çabala geliştir ve kazan, Dünya endüstri 5.0a girerken biz hala 4.0dayız. Adamlar marsa bitki yetiştiriyorlar biz medyada karalama kampanyaları yapalım. Adamlar helikopterin uberini yapıyorlar, biz hoşaf suyunu tubitakta birinci yapıyoruz. Zaman çabalama zamanı, zaman girişim zamanı, dijital çağ zamanı, sosyal medya zamanı. Bizim hiç bir ırktan farkımız yok. Hatta bizim bu ticaretteki azmimizi, baskınlığımızı(kafe açalım, dışardan getirip burda satalım gibi) dijital çağ'a aktarmalıyız. Biz üreletim onlar alsın bizden. Umarım hakkında hayırlısı olur ve yılmazsın... Bölüm tavsiyesi olarak güzel bir üniversite olursa yönetim bilişim sistemleri veya bilişim sistemleri bölümü önerebilirim. 4 Yıllık ve temel yazılım+donanım+veri+işletme dersleri var. Puanlarıda yüksek değil...