Telefonun Türkiye garantisi ve faturası var mı kardeşim?
Hocam lost most çalıntı modudur. Eğer siz icloud üzerinden bunu aktif etmediyseniz şifreyi yanlış girmekle bu mod aktif olmaz. Zaten telefoncuda kilitli iphone 7 için 6s teklifi vermez. Hatta telefon lost modda ise o telefonu almaz.
İcloud açanlar vae, telefoncu o telefonun icloudunu açıp satacak. Yoksa size 6s vermez. Takas yapmayın derim.
İstanbul Zorlu veya Akasya'dan randevu al en dogru bilgiyi verirler sana. Merdiven altı yerleri gezme. Cihaz nasıl bir tepki verıyor kılıtlı derken ?
dün bi konuda görmüştüm belki işini görür
Lost moda düştüyse Apple şifresini bilen biri vardır. O telefon yedek parça olarak kullanılır anca.
takas etmeyin derim bende....
Hocam Zorluda bir abim mevcuttu yardımcı olmak adına aradım kendisini, Türkiye garantisi ve fatura istedi. Garanti formu doldurup kilidinizi kaldıracaktı ancak yurt dışı kayıtlı ise yapabileceğimiz bir şey yok.
iphone yetkili servise git dicem ama telefon yurt dışı kayıtlı ne diyeceğimi bilemedim.
Kayıp modu açıksa fatura bir işe yaramayacaktır. Servis, zorlu, çağrı merkezi vs nereye giderseniz gidin sizden önce lost modu kaldırmanızı isterler.
telefoncunuza ne kadar güveniyorsunuz. Bence yetkili servise götürün. 7plus ı verin ben size temiz 6s takas teklifi burnuma kötü kokular getirdi.
Tüm arkadaşlara teşekkürler. İade istedim sanırım yapacağız diye daha çok bozdular ama telefon zaten lost moddaydı ve iki faktörlü koruma vardı diyorlar telefoncular. Sanırım kandırılıyorumda bir arkadaşıma verdim yakından tanıdığım telefoncu oda gidip başka bir yere vermiş meğer. İşler kontrolümden çıktı telefon Bursa'ya gitmiş kargo ile yazılımla açılacak diye. Ben daha önce şifreyi tahmin etmeye çalıştım hatalı girişler yaptım apple id bloke oldu kabul ama lost mod bu mu yoksa ne yaptılar da düşürdüler bilemiyorum. Apple merkezi açmıyor maalesef elimizde ölüm belgesi olmasına rağmen telefon çöp diyorlar.