Merhaba
bu foruumda bu başlıktan bulduğum birine iş verdim çok profosyonelmiş optimize işi verildi yaptı herşey tamam ama cpanelden siteleri tasıdım bazı sorunlar oldu kesinlikle ben anlamam benim işim değil o nedemek anlamadım hata kotu vs gibi şeyler dedi skypeden geç cevaplar buna benzer cümleler kullandı ve ilgilenmedi. benim anladığım hazır bir optimize si var ondan başka kod ayar bilmiyor belki biyerden koyaladı bu işten anlasa bana bu tür cevaplar vermezdi her neyse
bana işinde durust işinin ehli 2 kod biliyorum diye kendini uzman sanmayan örnek 5TL lik işe 20 TL istemeyecek iyi durust ve sürkli iş yapabileceğim kolay ulaşaılabilir biri.
teşekkürler..
Merhabalar,
Güvenlik, Performans ve bir çok hizmeti beraberinde sunduğumuz sunucu optimizasyon paketlerimizi sizlere şiddetle tavsiye ediyoruz.
5 Yıldır Sunucu üzerinde çalışmalarımız sürmekte ve gün geçtikce daha profesyonel bir hizmeti sunmayı hedeflemekteyiz. Paketlerimizi İnceleyi unutmayınız.
Konumuzu Ziyaret Edebilirsiniz :
https://www.nettacompany.com.tr/sunucu-optimizasyonu Geniş Ödeme Yöntemleri : BitCoin/Altcoin - Havale/EFT - Banka/Kredi Kartı - İninal Kart - Paypal - Papara ile ödeme imkanı!
Saygılarımızla.