atlantis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuumsal kimligi olmayan adamla is yapmayin arkadaslar.. Bu xml yamyamlari
iki gunde site kurup boyle yapiyorlar,,,
magdurumda magdurum kimse aglamasin
herkes boylelerini ifsa etsin yok efendim etik degilmis bilmem ne degil forumdan ulastiysaniz bu kisileriyonetime bildiriniz..
Xml icin cuzi bir odeme talep edilebilir ancak depozit ne demek adama ismi kuruyoruz..o kisinin kendi tercihidir.. Xml link sunucu kullanim bedelidir depozit ne demek..topla 50 kisiden bin lira kaybol;
arastirin sorusturun adamlar isim degistirip geri geliyorlar...
Ben halen xml ile iş yapılmayacağı kanısındayım.
Neden?
herkeste aynı ürün, aynı resim, aynı ürün adı, aynı fiyat, aynı açıklama. Google neden ürününü aramada ilk sayfaya getirsin, neren özgün? hadi getirdi bu hemen olmayacak. 1ay sonra getirdi de o ürün tedarikçide varmı?
beklemek istemedin hemen satmak istedin, ads reklam verdin rekabet var(seninle beraber 100lerce kişi aynı ürünü satıyor). verdiğin reklamın aldığın iskonto olan max.%30 seni kurtarıyormu yoksa kendini hammal gibi mi hissediyorsun?
Xml sağlayan firmaların hizmet bedeli adı altında haraç almasına karşıyım, alsınlar bir miktar ve bunu cariye eklesinler eyvallah. Ne yani hizmet bedeli derken ayak uçlarında olmayan sunucuya periyodik bakımlarını yapıp, yağ basıp, egzos bilyasını mı değiştiriyorlar? (zamanında yağ varilinin içinde çalışan sunucu görmüştüm o ayrı )

Hadi xml haraç bedeli verdin , ne kadar kurumsal olursa olsun 3 gün sonrası bellimi? bkz.gold bilgisayar

kısaca, elalemin ipiyle kuyuya inilmez