kaanst adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samsung ve Huawei'nin ekran ve görüntü (display) kalitesi olarak Apple'dan çok önde olduğu kanaatindeyim. Sadelik ve kullanım kolaylığı açısından ise Apple'ın daha önde olduğu görüşündeyim. Apple yine güzel fakat artık diğer firmalar da es geçilmemeli, zira eski gücünde ve yenilikçi ruhunda olmadığı aşikar. Çünkü senelerdir aynı tasarım, yeni çağ atlatan bir devrimsel nitelik veya yeni bir Apple ürünü görmedik. O sıra da da rakipleri bir hayli yol kat etti. Bence artık rotayı Samsung ya da Huawei'ye çevirmenin zamanı geldi.
Açıkçası ekran olarak gözle görülür bir fark pek mümkün değil ancak kağıt üzerinde belki dediğiniz olabilir diyecektim fakat Samsung ve Apple’ın çıkardığı son telefonlar karşılaştırınca Apple ekran olarak da öne geçti diye hatırlıyorum.

güncelleme: Şimdi bi göz gezdirdim, Note 10 ile iPhone 11 Pro da Apple, Plus ile Max de Samsung 1 tık ekranda fark yaratıyor. Ama yine kullanıcının fark etmesi mümkün olmayacak bi fark kağıt üstünde olur sadece üstün olan daha şok şark tüketir tek fark bu olur muhtemelen