Selamlar arkadaşlar,
Bu kategori ile ilgilenen herkes kendince birşeyler yapmaya çalışıyor görüyoruz. Adsense ile hatrı sayılır kazanan arkadaşlar da var. Ben şunu düşündüm. Şöyle düşünün bir affiliate firması var. Zayıflama ürünleri satıyor. Bitkisel zayıflama ürünleri. Size özel bir link veriyor ve Sizin linkten gelip satılan ürün başı ortalama 40-50 dolar kazandırıyor. Sonuçta Pinterest de İngilizce veya diğer dillerde "kilo vermek" kelimesi bayağı aranıyordur.

Siteyi açtık diyelim. Wp automatic ile içerik çektik. Sap ile pinleme yapalım. Pinterest'den sitemize gelecek arkadaşlar fotoya tıklayınca sizin site gözüksun link olarak ama affiliate linkine gitsin. Dolayısıyla pinterest'den günde 1000 hit cekebilsek affiliate linkine bu 1000 kişiden bir tanesi alım yapsa en kötü 40 dolar komisyon var.

Ben bu dediğim olayı forumdan bir abim sayesinde yaptığı bir kaç düzenleme ile başardım. Yani pinler sitemden çekiliyor ama Pinterest hesabına yayınlanan pinler e tıklayınca affiliate linkine gidiyor.

İlk siteyi bu akşam açtım. Pinleme başladı ve yönlendirme başarılı.

Güncellemeleri buradan sizinle paylaşacağım. İyi forumlar.

Güncellemeler:

17 Eylül;
Şu an pinleme devam ediyor iki site de. Ve pinlere tıklanma yapıldığında direk aff sitesine gidiyor. Gelen tüm hit reklam linkine gidecek. Çerez sınırsız.