esad88 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen benım kım oldugumu ıyı bılıyorsun sayfayı aldıgımıda bılıyorsun o profıldende yazarım sorun degıl tamam sorumluluk almıyorsan alma alacak insalarda bilsin para verip satın alıınca boyle kapandıgında sorumluluk almadıgını
evet biliyorum kim olduğunu başka nick ile satın alıp bu nickten konuları baltalıp güna karalamaya çalışıyorsun,
multi üyelikten yönetimi göreve çağırıyorum bu konuda @Sikayet;

arkadaşım şakamısın gerçekmisin anlamadım facebook tertemiz hiçbir ihlal olmayan sayfayı bile politikalarına uymadığı gerekçesiyle pat diye kapatabiliyor. bir ihlal yok kapanmaz diyorsunuz neye göre diyorsunuz yıllardır facebook işindeyim birkaç ihlali es geçer bir ihlali olmayanı o an masa başındaki editör mü diyeyim, bot diyeyim kafasına göre karar verebiliyor, bunun belli bir standartı yok ki.
insanlar biliyor zaten garanti vermediği yüze yakın sayfa sattım aldım biri çıkıp desin bana bu garantiyi verdiniz, herkes teslim aldığında kendi paylaşımlarından sorumludur. birde yine diğer konularımı baltalayan yorumlar atarsanız hakkınızda şikayet konusu açacağım haberiniz olsun.

LemaX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad ben de 7 yildir sayfa alip satiyorum fakat @sterkamed; hocamizin dedigi dogru.

Mesela ben de sayfa sattim sattiktan 3 gün sonra sayfa kapandi odemesini yapmadim. Cunku,bende sayfa kapanmayip arkadasta kapaniyorsa ve paylasim atmissa. Bu benim sucum degil.

Ama mesela baska bir sayfa daha sattim. Adam aldi profili yeni oldugu icin bir takim hata mi oldu bilmiyorum,paylasim atamadan sayfasi kapandi. Odemesini geri iade ettim. Ki burada hatanin bende olmadigini bildigim halde.
Eyvallah hocam yıllardır bu işin içinde olan biri olarak durum ortada adam laftan anlamıyor malesef, al paylaşım yap kapanınca da sorumlu biz olalım