Creep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle abin için üzgün olduğumu bilmeni istiyorum, Allah rahmet eylesin. Anne ve baban içinde durumun zor olduğunun farkindayim fakat o artik öldü, yasayan oğullari sensin, senin mutlulugun bundan sonra onemli olan tek sey olmali onlar icin, eminim oyledir de. Yani mezari orada diye senin mutsuzlugunu goz ardi etmemeliler. Belli ki bikmissin artik yasadigin yerden. Ailenle birlikte memleketinize donmek en hayirlisi gibi gozukuyor. Bunu ailenle konusup cozmelisin. Yer degistirmek sana iyi gelecek.
Eyvallah hocam Allah razı olsun. Aslında razı gelir gibi oluyorlar ama annem her hafta ziyarete gidiyor. Biraz uzun süre gitmeyince üzüntüden o hasta oluyor bu sefer. Hipertansiyon olduğundan tansiyon tavan yapıyor bu seferde benim gönlüm el vermiyor uzak tutmaya. Kaldım valla arada.

evileye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende aileyi toplayıp Ankara'dan kaçma planları yapıyorum. İnternetten iş yapıyorum fakat ailede herkes benim gibi esnek değil çakılıp kaldık.

Binada kiracılar değiştikçe gürültülü bir hâle geldi. Eğitimsiz davar tiplerle komşu olduk. Ayakkabılarını daire içerisine almayan binayı ayakkabı kokusu sardıran tipler. Geçenlerde bina ayaklandı zorla ayakkabılarını aldırdık içeriye paşaların.

Alt sokağımızda Suriyeliler bir binaya komple çöktüler. Bunun hakkında daha fazla yazmayacağım olayın devamında ne olduğunu tahmin edebilirsiniz.

Ömrümün yarısı ara ara şehir değiştirsem de Ankara'da geçti. Ben bu şehrin bu kadar tımarhane hâline geldiğine ilk defa şahit oluyorum ve ne yediğim yemeğin tadı var ne aldığım uykunun.
Burasıda aynı hocam. Başımızı nereye çevirsek Suriyeli. Yalnızca Suriyeli de değil her ülkeden insan oldu. Fatih'te yaşıyorum bu arada ülkelerden karma futbol takımı gibi oldu ilçe. Şehrin bu hali alması gerçekten iç boğucu olmaya başladı.

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
seçimini kendin yapacaksın.
istanbul güzel bir şehir ama insanlar maalesef güzel değil.

semt değiştirebilirsin maddiyat ve iş durumuna göre hayatını uzun vade için düzenleyebilirsin.
atıyorum boğazköyde 3000 tl ye villa kiralayabilirsin bahçesinde garajında kendini meşgul edebilirsin
kumburgaz silivri arası şahane ortam var rahat sessiz ve temiz lokasyondur yazın hafta sonu yoğun ama keyiflidir.
göztepe pahalı ama ciddi refah seviyesi yüksek muhittir caddebostana inip eve dönmek bile insana huzur verir.

seçenekler çok fazla var aslında senin hayalin ne ona göre planını yap derim .

iş meşguliyeti durumuna göre daha iyi kazanç sağlarsan eminim daha mutlu olursun.
Bunu fikri de ciddi ciddi düşünmeye başladım hocam. Belki çok kalabalık bir yerdeyim diye böyle oluyor. Bu saatte hala çoluk çocuk sesleriyle inliyor sokak. Biraz daha sakin, huzur veren bir yer daha iyi gelebilir.