Merhaba , yorumlarınız için teşekkürler bir tek bu mesajdan alıntılayarak başlayayım cevap vermeye.
3 - Neil Patel bu ara ubersuggesti tanıtmak için inanılmaz asılıyor video olayına en ufak bir şeyi bile büyütebiliyor. Genelde Neil Patel genel geçerbilgi veriyor. Çünkü onun genelde şöyle böyle yapın dediği şeyler sağlam bir yapının üzerinde ki ufak nüanslar. Sağlam yapıyı anlatmıyor
2- Çok uzun videolar yapmak istemiyorum zaten maksimum 10-15 dakika sürecek 1 konuyu anlatmak ve tam anlatmak istiyorum. Örnek olarak : Wordpress Hızlandırma ama tam anlamıyla.
1- Bence keyifli olabilir. Güzel şeyler anlatabileceğime inanıyorum. Spesifik bir konu verirseniz onun hakkında video oluşturmak isterim o yüzden önerilerinize açığım arkadaşlar.
Tamamdır.
1- Youtube kanalı için nasıl seo yapılır,
2- Yüksek hitli sitelerden pop up reklam alarak tüm google seo tekniklerini pas geçmeye yaryan wild card hakkındaki düşünceleriniz nelerdir

Etik midir. Etik değilse google bunun için niçin önlem almamaktadır.
3- Sizin tecrübelerinize göre google insan gücü ile algoritmaya ne oranda karışmakta/müdahale etmektedir. Yani sistem tamamı ile ile yapay zeka üzerine mi kuruludur.
4- Algoritmik ceza alındığında bundan kurtulmanın çareleri nelerdir.