karamesse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim sorumda şu "Çalıp gittiği 10 bin tl ne zaman bitti de r10'a geri gelmek için hak aramaya başladı bu kişi ?" 😀 NOKTA
Saygımı bozmak istemiyorum fakat probleminiz var sanırım ? O Şahıs hakkında sorununuz var ise onunla çözün bu konu onun ile alakalı değil. Banlanan bir şahısa -trade verebiliyormuyuz veremiyormuyuz BİZİMLE ALAKASI OLMASA DAHİ. Sorum buydu ? Eğer cevabınız bununla ilgili değilse benimde bilgim yok sormayın

ikayhanlar130 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi sana şöyle net bir cevap vereyim, o banlandı dediğin @Dalale; de başkasını banlatıp -trade yorum verdi, ayrıca böyle birşeyin imkanı olmasa banlanan üyelerin trader kısmı kapatılırdı, yani sorunun cevabı net olarak EVET YASAL, çünkü mağduriyet dediğin şey ticaretten çok sonrada yaşanan birşey, şimdi bu abim dediğin adamın sattığı sisteme bir saldırı yapsa, alıcı adam bunun hakkında -trade veremez mi? verir. NOKTA.
Doğru hocam, Siz iyi yapmışsınız. Ama sorum bu değil. 13 Yıllık üyesiniz sorumun cevabını en iyi siz bilirsiniz. "BANLANAN BİR ŞAHISA ALAKANIZ OLMASA DAHI -TRADE VEREBİLİYORMUYUZ" Soru bu ? Yani bu soru sizi kapsamıyor.

xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atamaz. Atmamasi gerekir. Burada banlanipta 10 yil sonra magduriyet gidermeye gelen uyeler oldu. Her onune gelen eksi itrader atarsa gercek magdurlara sorun olur. Dalale de bir gun pisman olur belki. Kim bilir!

Adama kalsa hemen ödeyecekte NEYSE. Hocam hiç o konulara girmeyelim boş verin ben banlanan şahıs diye sordum d kişisi a kişisi mühim değil. Cevabınız için teşekkürler.