zafer_yldrm34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle sizin görüşleriniz sizi bağlar. Bahsi geçen arkadaşın bana 1 kuruş borcu yok. Gel gelelim siz probleminizi dile getirdiniz adam banlandı. -Trade attınız lafım var mı yok ?
Fakat eğer banlanan uyelere dıleyen trade atabılıyorsa aklımda benımde 2 3 kişi var. Yasalsa bizde yaparız. Keza burada isim dahi vermedim bir olayda mağdur oldunuz diye forumun sahibi gibi davranmayın. Burada sizi ilgilendiren bir mevzu yok.

Ben şu adam d*landırıcı mı dıye sordum ? Bu ne kadar boş bir yorum isim dahi vermedim. Konuyu farklı yerlere çekmeyin soru ne cevap ne hocam ? Benim sorum banlanan adama alakasız kişilerde -trade atabılıyormu bunun cevabı evet yada hayırdır. NOKTA
İyi sana şöyle net bir cevap vereyim, o banlandı dediğin @Dalale; de başkasını banlatıp -trade yorum verdi, ayrıca böyle birşeyin imkanı olmasa banlanan üyelerin trader kısmı kapatılırdı, yani sorunun cevabı net olarak EVET YASAL, çünkü mağduriyet dediğin şey ticaretten çok sonrada yaşanan birşey, şimdi bu abim dediğin adamın sattığı sisteme bir saldırı yapsa, alıcı adam bunun hakkında -trade veremez mi? verir. NOKTA.