Öncelikle sizin görüşleriniz sizi bağlar. Bahsi geçen arkadaşın bana 1 kuruş borcu yok. Gel gelelim siz probleminizi dile getirdiniz adam banlandı. -Trade attınız lafım var mı yok ?
Fakat eğer banlanan uyelere dıleyen trade atabılıyorsa aklımda benımde 2 3 kişi var. Yasalsa bizde yaparız. Keza burada isim dahi vermedim bir olayda mağdur oldunuz diye forumun sahibi gibi davranmayın. Burada sizi ilgilendiren bir mevzu yok.

ikayhanlar130 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala daha burada bana gelip @Dalale; adlı üyeyi savunan insanlar var, aklım almıyor, nasıl bir tarikat üyesisiniz siz, nasıl bir kendini kaybetmişlik bu, ömer abi diye öleceksiniz ama hepinizin onda alacağı olduğu için mecburen ona yaranmaya çalışıyorsunuz, herşeyinizi öğrendim, bana kaç tane yakın tanıdığı gelip neler neler anlattı bu çocuk hakkında, forum yönetiminden rica ediyorum, bunların yaptığı cezalandırılmalı.

Konuyu bilmeyenler için-----> https://www.r10.net/showthread.php?p=1075479989
karamesse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam 10 bin tl kaçırmış gitmiş sen de gelmiş burada yok böyle yapılabilir mi diye dolan.dırıcı'nın hakkını arıyorsun. 😀 Adam ********* kardeşim trade vermişler vermemişler ne farkeder ********* hep ********* olarak kalır zaten...
Ben şu adam d*landırıcı mı dıye sordum ? Bu ne kadar boş bir yorum isim dahi vermedim. Konuyu farklı yerlere çekmeyin soru ne cevap ne hocam ? Benim sorum banlanan adama alakasız kişilerde -trade atabılıyormu bunun cevabı evet yada hayırdır. NOKTA