Yenileme ücretine neden takılıyorsunuz ?
Önce domaininizi uygun fiyata regleyin 10-11 ay sonra yenileme veya transfer için onlarca kampanya olan siteler çıkacaktır onuda o zaman düşünürsünüz ve son tavsiyem net org alacaksanız Jenerik - com alacaksanız keyword veya tek ekli alın zaten jenerik bulmanız imkansız gibi birşey.
Kendi yazılımım ile bir proje geliştiriyorum bu projeden de pek bi gelir beklentim yok ancak proje sektördeki önemli bir açığı kapatacak. Bundan dolayı site bana çok masrafı olmadan yıllarca açık kalsın istiyorum.
Projeden gelir beklentim olmadığından yıllık 60tl vermek heleki uzun yıllar boyunca 60tl vermek beni zorlamakta. Bedava domainlerin de yarını belli değil. Bir bakıyorsun domain kapanmış.
Kısacası yenileme ücreti de ucuz olan bir domain aramaktayım. Proje elimdeki siteletin kategorisine pek uymadığından projeyi kendi sitelerim üzerinden subdomain açarak geliştirmek istemiyorum.
Birde yenileme ücretini boşver sen ucuza kaydet demişsiniz ama yenileme için kampanya yapan firmayı maalesef kolay kolay bulamıyorum.
Ziyaretçiler de arama motorundan veya sosyal medyadan gelmeyeceği için uzantının pek de bir önemi yok, yenileme ücreti ucuz olsun yeter.