Merhaba arkadaşlar, malumunuz uzun süre bilgisayar başında kalınca bazı göz problemleri yaşanabiliyor.
Çok büyük bir problem olmamakla birlikte doktor dinlenme gözlüğü yazdı ve ilk defa gözlük alacağım için bir kaç sorum olacak.
Gözlükçüye gittiğimde; SGK nın verdiği camlar basit bir cam eğer sürekli bilgisayar başında çalışıyorsan uv ışını geçirmez vs olması lazım dedi.
Tabi haliyle fiyat olarak da yükseliyor. 2-3 çeşidi mevcutmuş bu dinlendirici gözlüklerin. 150 - 300 - vs böyle çıkıyor fiyatları.
Asıl sorum Uzun süre bilgisayar başında durup gözlük kullanan arkadaşlara; Siz alırken nelere dikkat ettiniz veya nasıl bir gözlük almalıyım?
bendede aynı sorun vardı, bir gözlükçüye gittim tanıdığım birisiydi 490 ₺ e çerçevesi ile beraber aldım, 2-3 gün sonra birşey oldu vitasımı genişlediydi birşey vardi alişveriş merkezindeydim elim değmişken atasuna gireyim halettireyim dedim oradaki arkadaş sağolsun yardımcı oldu felan meğerse ihtiyaçım olan gözlük onlarda 230 liraymiş

bana en üst versiyonunu vermiş daha fazla para kazanabilmek için benim sana tavsiyem almadan önce atasun'a bir uğraman gerçekten ilgililer