@Kuzeytemiz; çok güzel konuya işaret etmiş ben biraz daha detaya gireyim. Bizde bir para kazanma sevdası var anlayamadığım kaliteli olmayan herşeyi satmaya çalışıyoruz. 20 günlük siteden ilk footer çıkışları diye binlerce başlık var 20 günlük sitenin kendine ne faydası var ki sana faydası olsun. Bir diğer konu sosyal medya çalışması. Efendim işte 100 tane sosyal platformda tanıtmınızı yapıyoruz peki nasıl indexletiyorsun bunları diye sorduğumda hocam işte google yavaş yavaş indexe alıcak , hadi canım sende. Web 2.0 ve sosyal medya platformlarının tamamına yakını zaten google 'da deindexte indexli olanlarda minimum 10 yıllık hesap. Tumblr'da 10 yıllık PA 85 Da:99 olan hesaptan 100 dolara link çıkışı yapılıyor (Tek Hesap) oda sıraya giriyorsun isim yazdırıyorsun falan.

Paylaştığım iki site de de bir outreach mantığı var. Şimdi Ahresfs gibi işi gücü interneti taramaktan başka birşey olmayan bir backlink checkere güvenerek ordan link almıs burdan link almıs sende al diyenler var. Peki ya adamın kendine ait PBN yapısı varsa ve ahresf'i blockladıysa. Sen ordan backlinkleri göremiyorsun e aynısını yaptım olmadı. Peki diğer faktörler ?

Sayfa Yapısı ? Domain Yaşı ? İçerik analizi var mı ? Açılış hızı ? Time to first byte ? Ip Dedicated mi ? daha da sayılır.

Ayrıca burada bakmanız gereken değerler PA/DA değil CF/TF olmalı.. PA/DA 4 sene evveldi arkadaşlar.

Neyse bunları videolu olarak yavaş yavaş herkese anlatacam ben anlaşıldı

Unutmayın kaliteli Niche çok güzel bir şeydir.